MERITUULI

Kuka on Merituuli Stenberg?


  • 32-vuotias
  • Äiti
  • Hämeenlinnan kantakaupungista
  • Talousjohtaja
  • Kokoomuksen Hämeenlinnan Kunnallisjärjestön varapuheenjohtaja

  • SEYn hallituksen jäsen
  • Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry:n puheenjohtaja
  • Hämeenlinnalaismamit ry:n varapuheenjohtaja

Merituulista sanottua:

"Merituuli on nokkela ja ratkaisuhakuinen tyyppi. Työskentelin Merituulin esimiehenä myyntiorganisaatiossa useamman vuoden ja tuona aikana sain oppia tuntemaan fiksun tyypin, joka ei lannistunut vastoinkäymisistä, vaan positiivisella kilpailuhengellään ja kehitysideoillaan kannusti sekä itseään että kollegoitaan parempiin suorituksiin, samalla pitäen huolta hyvästä työilmapiiristä. Työn ulkopuolisissa asioissa huomasin Merituulin olevan ihmisläheinen tyyppi, joka kuitenkin ymmärtää myös sen ettei rahaa voi pelkästään jakaa oikealle ja vasemmalle kaikkeen kivaan, johon mieli tekisi. Jos asuisin Hämeenlinnassa, äänestäisin Merituulia kuntavaaleissa 2021."

-Topi, Merituulin esimies 2014-2017


"Sanojensa mittainen nainen joka hoitaa sen mitä lupaa. Suhtautuu tärkeisiin asioihin niiden vaatimalla vakavuudella, mutta omaa myös mahtavan huumorintajun, kun on huumorin aika. Ihminen kenen kanssa yhteistyö on aina ollut sujuvaa ja selkeää."

-Niina, yhdistysaktiivi.


"Merituulilla on sydän paikallaan ja hän on aina sekä ihmisten ja eläinten puolella. <3 Hänellä on paljon hienoja ideoita ja ajatuksia joita ei pelkää lähteä toteuttamaan ja sinnikkäällä työllä nämä ideat ja ajatukset ovat muuttuneetkin käytännön teoiksi ja se on mielestäni erittäin ihailtavaa. Merituuli on rehellinen ja suoraselkäinen eikä pelkää sanoa asioita kuten ne ovat. Hän haluaa aktiivisesti tehdä hyviä tekoja kaikille ihmisille ja on saanut myös paljon hyvää aikaiseksi :)"

-Elina, ystävä.


"Merituuli on määrätietoinen, avulias johtajatyyppi. Avarakatseinen, ei tuomitse, pitää pienempien puolia. Selkeästi välittää eläimistä ja luonnosta."

-Ronja, Yhdistysaktiivi.


Haluaisitko sinäkin kuvailla millainen Merituuli on? 

Ota yhteyttä lomakkeen kautta voit kirjoittaa näkemyksesi. 

Kiitos!